Acasa
terre arme menu tab
Despre noi
terre arme menu tab
Aplicatii
terre arme menu tab
Tehnologii
terre arme menu tab
Lucrari recente
terre arme menu tab
Specificatii tehnice
terre arme menu tab
Descarcare fisiere
terre arme menu tab
Contact

terre arme

Aplicatii

Tehnologia Terre Armee este recunoscuta ca o inovatie majora in domeniul constructiilor. La nivel mondial acest produs este adesea solicitat pentru construirea diferitelor tipuri de structuri, predominand zidurile de sprijin si reazemele de poduri (culee).

Tehnologia este frecvent folosita in proiectele rutiere. Cele mai multe aplicatii sunt zidurile de sprijinire (rampe de pod) si sprijiniri de poduri (culee) ce reprezinta infrastructura pentru drumurile rutiere atat urbane cat si suburbane precum si drumurile rurale din zona muntuasa.

Zidurile de sustinere sunt folositi in multe tari de-a lungul cailor ferate, metroului si metroului usor. Tehnologia este aceiasi ca pentru aplicatiile rutiere, exceptand cateva detlii specifice.

Tehnologia Terre Armee se potriveste perfect si aplicatiilor industriale. Solutii specifice au fost dezvoltate pentru sprijinirea si etansierea zidurilor din mina de carbuni sau alte minerale, precum si pentru ziduri de intarire a depozitelor mari sau a fabricilor. Astazi cateva sute de structuri ziduri-depozite sunt in folosinta in intreaga lume, multe dintre ele fiind considerate cele mai inalte structuri de pamant armat.

Aplicatiile de-a lungul raurilor, lacurilor sau zonelor de coasta sunt obisnuite pentru tehnologiile Terre Armee. Constructiile subacvatice a zidurilor-dig au fost realizate prin metode de pamant armat modificate. Aceste metode au fost cu succes folosite in cateva tari, pentru porturi maritime si diguri de pescuire.

 
Acasa   |   Despre noi   |   Aplicatii   |   Tehnologii   |   Lucrari recente   |   Specificatii tehnice   |   Descarcare fisiere   |   Contact