Acasa
terre arme menu tab
Despre noi
terre arme menu tab
Aplicatii
terre arme menu tab
Tehnologii
terre arme menu tab
Lucrari recente
terre arme menu tab
Specificatii tehnice
terre arme menu tab
Descarcare fisiere
terre arme menu tab
Contact

terre arme

Pamant armat cu ziduri din prefabricat

Sistemul de pamantul armat cu ziduri din prefabricat - ce vi-l propunem - este un procedeu original de ramforsare a pamantului prin includerea de armaturi sintetice conectate la panouri din beton prefabricat, constituind suprafata exterioara.

Originalitatea sistemului consta in utilizarea armaturilor compozite sintetice care ofera in toate situatiile, foarte bune caracteristici mecanice, durabilitate si usurinta la punerea in opera. Mai mult, prin natura lor, armaturile nu sunt supuse la coroziune, indiferent de natura chimica a pamantului.

Sistemul de pereti din beton prefabricat fixati prin intermediul armaturilor in terasament, asigura o foarte buna comportare la seism.

 

 

Armaturi pamant armat

 

In mod direct, aplicabilitatea acestui sistem avantajeaza domeniul rutier, atat pentru rambleele infrastructurilor rutiere (si feroviare) cat si al rampelor de poduri.

Avantajul in fata zidurilor clasice din beton monolit il reprezinta flexibilitatea si rapiditatea (in montaj) al sistemului, durabilitatea si economia de material (panouri de beton de 14-16 cm grosime), dar si arhitectura inovatoare care permite diferite "jocuri" de imbinare si imprimare.

 

Design panouri

 

 

 

       Diferitele forme ale panourilor confera un aspect arhitectural deosebit, necesar mai ales zonelor urbane.

 

 

 

 

 

Imprimare panouri din beton

 

       Posibilitatea de imprimare a panourilor este nelimitata, lasand cale libera imaginatiei, imbogatind si infrumusetand spatiul public.

 

 

 

 

 

 
Acasa   |   Despre noi   |   Aplicatii   |   Tehnologii   |   Lucrari recente   |   Specificatii tehnice   |   Descarcare fisiere   |   Contact